Tarinamme

Miksi Seuris-palvelut ovat olemassa?

Jotta seurakunnilla olisi käytössään oikea aikaista, täsmällistä asiantuntija-apua talouden, hallinnon ja kiinteistötoimen asioissa nyt ja tulevaisuudessa!

Miten olemme rakentaneet toimintamme perustan?

Seurakuntien tarpeet ovat sydäntämme lähellä.

Seuris.fi kokoaa yhteen seurakuntien toimintaan erikoistuneen asiantuntijaverkoston.

Olemme yhdessä seurakuntien kanssa keskustellen luoneet mallin, jonka puitteissa talous-, hallinto- ja kiinteistötoimea koskevat haasteet voidaan hoitaa ketterästi ja innovatiivisesti.

Olemme viettäneet paljon aikaa seurakunnissa ja koemme, että tarjoamme asiakaslähtöistä asiantuntija-apua – ei yksin, vaan yhdessä!

Mitä tarjoamme?

Kiinteistötoimen kokonaisvaltaiset palvelut

Kiinteistötoimen kiinteistö- ja projektipäällikkömme palvelevat kiinteistöjen ylläpidosta investointeihin ja hankkeisiin sekä niiden projektijohtamiseen. Meiltä saatte myös kiinteistötaloudelliset asiantuntijapalvelut, kuten esimerkiksi kiinteistöstrategiat, selvitystyöt, laskelmat ja kiinteistötoimen veropalvelut.

Talouden ja hallinnon palvelut, asiantuntijaverkosto

Kiinteistötoimen palveluiden lisäksi Seuris.fi kokoaa  yhteen seurakuntien toimintaan erikoistuneet talouden ja hallinnon asiantuntijat!

Monet haasteet vaativat moniammatillista yhteistyötä. Tämän vuoksi haluamme toimia verkostomaisesti strategia- ja tulevaisuustyöskentelyn, talouden johtamisen sekä hallinnon ja juridiikan saralla.

Seuris-palveluiden tarina

Sitä voisi sanoa, että Seuris-palvelut syntyivät, kun pitkäaikaiset – seurakuntien toimintaa nähneet –  ystävykset Aleksi Riuttala ja Lauri Tuohimaa istuivat vuosia sitten alas ja aloittivat keskustelun seurakuntien kiinteistötoimesta.

Konkreettisen alkusysäyksen Seuris-palvelut saivat kuitenkin Aleksin siirtyessä Urjalan seurakunnan talouspäällikön virkatehtävistä yrittäjäksi. Seuris-palvelujen synnyssä myös Urjalan seurakunnalla ja sen luottamushenkilöillä oli konkreettinen rooli. Samoihin aikoihin Lauri suuntautui IAT-tutkinnossaan seurakuntien kiinteistötoimeen. Kävimme keskustelua useiden kymmenien seurakuntien – ja vielä useamman kirkkoherran, talouspäällikön tai kiinteistöpäällikön –  kanssa seurakuntien kiinteistötoimen kokonaisuuden hallinnasta. Välillä keskustelut ulottuivat kiinteistötoimen pääluokasta kattamaan seurakunnan kokonaistaloutta ja -hallintoa.

Kontaktointiemme, haastatteluhetkiemme ja muistiinpanojemme innoittamina lanseerasimme Seuris-palvelut.

Seuris-palvelut syntyivät seurakuntakentällä tarpeeseen. Yhtenä kantavista ajatuksista oli se, että kaikilla seurakunnilla olisi käytössään taloudellisen ammattitaidon lisäksi kiinteistötekniikan ammattitaitoa – meneehän seurakuntien käyttötalousmenoista vähintään noin neljännes kiinteistötoimeen.

Kiinteistötoimen merkityksellisen työn innoittamina olemme palanneet perustavaa laatua olevan kysymyksen äärelle siitä, mikä on Seuris-palveluiden merkitys ja miten Seuris-palvelut voisivat palvella seurakuntia vaikuttavasti. Vaikuttavuuden saralla olemme ottaneet askeleita, joiden johdosta kiinteistötoimen palveluiden lisäksi Seuris.fi kokoaa yhteen seurakuntien toimintaan erikoistuneet talouden ja hallinnon asiantuntijat!

Tämän polun kautta Seuris-palvelut varmistavat osaltaan sen, että seurakunnilla olisi käytössään oikea aikaista, täsmällistä asiantuntija-apua nyt ja tulevaisuudessa!

Onko seurakuntanne kiinnostunut yhteistyöstä talous- ja kiinteistötoimen johtamisessa?

Tutustu siis palveluihimme:

Kiinteistötoimi
Talous ja hallinto